2022. gada 7. februāris – maģiski spēcīga diena. Ko nekādā gadījumā nedrīkst darīt, lai nenoskaustu veiksmi

Visums vienmēr ir gatavs sniegt īstas maģiskās dienas, kas ir piepildītas ar veiksmi un labvēlīgām iespējām. Bet svarīgi zināt, ko nepieciešams darīt, lai no sevis neaizbaidītu pozitīvo ietekmi. Uzziniet, ko nedrīkst darīt 7. februārī saskaņā ar horoskopu, lunāro un karmisko kalendāru, lai nenoskaustu veiksmi.

Strīdēties ar apkārtējiem

Var droši uzskatīt, ka šajā dienā veiksme sekos jums pa pēdām. Pēc būtības, tā parādīsies ikvienā dzīves sfērā, kurai jūs izlemsiet pievērst uzmanību un, attiecībā uz kuru izrādīsiet iniciatīvu. Bet tajā pašā laikā jums vajag noskaņoties uz tiekšanos pēc miera, kompromisa lēmumu pieņemšanas, kā arī sadarbību. Jūs varat ļoti viegli visu sabojāt, ja sāksiet strīdēties un konfliktēt. Diemžēl, šis brīdinājums radies ne tāpat vien.

Lieta tāda, ka šis datums pats par sevi mudina līdz pēdējam aizstāvēt savu viedokli un pierādīt savu taisnību. Tāpēc, lai sev līdzās saglabātu Fortūnu un iegūtu visus bonusus no maģiski spēcīgās dienas 7. februārī, jums būs nepieciešams visas diennakts laikā saglabāt savaldību. Vienkārši nedomājiet par savu, bet gan kopējo labumu. Koncentrējieties uz sadarbību ar citiem cilvēkiem.

Lasi vēl: TUVOJAS MARTS: VID informē, ka no 1.marta ienākumu deklarācijā gaidāmas izmaiņas!

Absolūta stūrgalvība

Ir vēl viens aspekts, kurš var noskaust jūsu veiksmi, ja tam ļausieties. Šī diena mudina uz totālu stūrgalvīgumu. Būs pārāk liels kārdinājums skatīties uz notiekošo vienpusēji, un būs vēlme palikt pie vienas izvēlētās pozīcijas. Bet tā ir kolosāla kļūda, jo jūs ne tikai liegsiet sev iespēju sīki izanalizēt situāciju un nokļūt pie patiesības, bet arī riskēsiet ar kādu nokļūt konflikta situācijā.

Kā būt? Labākais variants – piespiest sevi atvērties pasaulei un uzsūkt informāciju. Neļaujiet sev pirms laika noformēt viedokli par kādu jautājumu. Ja iegūsiet jaunus faktus, tad neatsakieties no tiem, bet tā vietā izmainīt savu pozīciju. Meditācija un atrašanās vienatnē ar sevi var jums palīdzēt neiekrist vispārējā panikā un neļauties kategoriskumam.

Turpini lasīt nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment